مدیرکل شرکت مس مولیبدن آذربایجان با اشاره به آغاز مقدمات اجرای طرح های توسعه آهک آبکشی گفت: در نظر داریم علاوه بر استفاده از توانمندی های شرکت های علمی و پایه استان، مشاوره دریافت کنیم. این شرکت ها در حوزه های مختلف در اجرای این طرح ها هستند.
یونس فاتح افزود: کارخانه آهک خرد شده AHR به منظور حفظ مزیت های رقابتی از نظر شاخص های کیفیت تولید – محصول و حتی هنگام ایجاد تولید آهک و ظرفیت سنجش در این موارد نیز علاقه مند به استفاده از توانمندی های شرکت های دانش بنیان است.
وی از برنامه ریزی برای افزایش بهره وری در تولید آهک آبکشی خبر داد و گفت: برای کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری نیازمند برنامه ریزی دقیق هستیم و برای اجرای وظایف از توان شرکت های دانش بر استفاده خواهیم کرد.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی نیز گفت: با توجه به نیاز شرکت مس مولیبدن آذربایجان به استفاده از طرح های فناورانه، اپلیکیشن این شرکت برای 8 نیاز فناورانه در حوزه های مختلف محاسبه شد.
سید جعفری راد مشاوره تخصصی در خصوص احداث اولین و بزرگترین کارخانه پ.ک.ک در خاورمیانه در اهر، ارائه راهکارهای لازم برای تبدیل گاز CO2 به یخ خشک، بهبود مجتمع آهک سوخته، راه اندازی کوره دوار جهت استفاده از شن و ماسه تولید کاغذ سنگ، تولید نانو کربنات کلسیم و کربنات سدیم، مشارکت در تولید و مهندسی معکوس قطعات وارداتی گیاهبهبود مدیریت انرژی و استفاده از ضایعات کربنات کلسیم از مواردی ذکر شد که در آن تصمیم گرفته شد از پروژه های علمی شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی استفاده شود.